Despre formare.info | Publicare | Condiţii de utilizare | Servicii | Hartă site | Contact | Inregistrare parteneri | Parteneri
 

Publicare

1. Publicare evenimente de formare deschise

Gratuit.Evenimentele de formare deschise (traininguri/cursuri, workshopuri, conferinţe, seminarii etc.) sunt publicate gratuit, în limita a două/lună per furnizor/organizator, cu respectarea următoarelor condiţii:
- organizatorul îşi creează un cont utilizând formularul Parteneri înregistrare
- sunt completate toate informaţiile (inclusiv cele referitoare la taxa de participare)
- fiecare eveniment este publicat o singură dată şi rămâne activ în portal până la data limită pentru înscrieri, după care se arhivează.

Pentru serviciile cu taxă - Servicii

Încadrarea evenimentelor de formare în domenii şi subdomenii se face conform "Manualului privind domeniile de educaţie şi training" Eurostat (1999), realizat pe baza Clasificării Standard Internaţionale a Educaţiei UNESCO 1997 (ISCED 1997).

Manualul este disponibil pe site-ul Uniunii Europene aici.

Dacă domeniul în care organizaţi cursuri nu este încă listat, vă rugăm să ne scrieţi şi va fi adăugat.


2. Publicare comunicate de presă

Gratuit. Comunicatele de presă privind evenimente şi resurse de formare gratuite (evenimente fără taxă de participare, lansări de manuale/materiale realizate în proiecte etc.) sunt gratuite - 1 comunicat/eveniment.

Propunerile de comunicate gratuite se trimit pe email la adresa contact@formare.info şi sunt publicate de un redactor formare.info (selecţie).

Această opţiune a fost creată pentru a sprijini eforturile celor care realizează evenimente şi resurse de formare gratuite. Vă rugăm să respectaţi timpul şi munca noastră şi să utilizaţi această opţiune conform acestui principiu. Această opţiune nu poate fi utilizată în scopul de creştere a traficului de pe site-ul propriu (de ex. anunţuri de articole de pe un alt portal de instruire).

Pentru serviciile cu taxă - Servicii

Dacă sunteţi furnizor de formare, vă puteţi crea cont în secţiunea Parteneri înregistrare.

Mulţumim


formare.info
ISSN 1842-0869