Despre formare.info | Publicare | Conditii de utilizare | Servicii | Harta site | Contact | Inregistrare parteneri | Parteneri
 
Înapoi

”Fii avocat pentru o zi!” - eveniment gratuit destinat studenţilor de la Drept, Cluj-Napoca, 10 decembrie 2014

Intensa Training, 25/11/2014

România, CLUJ, Cluj-Napoca

Anul acesta, Intensa Training îi invită pe studenții facultăților de drept să sărbătorească Ziua Europeană a Avocaților din 10 decembrie 2015 sub forma unei zi de shadowing în cadrul unor renumite case de avocatură din Cluj-Napoca, printr-un proiect special creat pentru ei.

Proiectul  Avocat pentru o zi s-a născut din dorința de a-i susține și încuraja pe tinerii studenți de la Facultățile de Drept să-și urmeze chemarea către această profesie respectabilă – cea de AVOCAT. Proiectul a fost creat și gândit de către Intensa Training, având ca parteneri prestigioase case de avocatură, precum: Boștină & AssociatesBudușan & Asociații și Chiriță & Asociații.

 

Scopul proiectului este de a le oferi studenților șansa de a petrece o zi în cadrul unei case de avocatură, experimentând astfel, pentru câteva ore, viața profesională a unui avocat.

 

Perioada de înscrieri: 20 noiembrie - 7 decembrie 2015

 

Cine poate să participe la acest proiect?

Orice student din anul III, IV sau Master, care urmează cursurile Facultății de Drept și dorește să devină avocat.

 

Numărul de locuri: Sunt puse la dispoziție în cadrul acestui proiect 5 locuri.

 

Cum se desfășoară concursul?

Fiecare doritor trebuie să ne trimită pe adresa cluj@profesional-pn.ro o scrisoare de intenție de 1-2 pagini în perioada 20 noiembrie - 7 decembrie 2015, după modelul de pe site, urmând ca în data de 8 decembrie să aibă loc procesul de selecție și anunțarea câștigătorilor. Câștigătorii vor fi anunțați pe mail, precum și pe pagina noastră de Facebook

Gratuit!

Se trimite pe adresa cluj@profesional-pn.ro o scrisoare de intentie dupa modelul de pe site.

telefon: 0767511310

mail: cluj@profesional-pn.ro

07/12/2014

10/12/2014

10/12/2014

Articol vizualizat de 4939 ori.