Despre formare.info | Publicare | Condiţii de utilizare | Servicii | Hartă site | Contact | Inregistrare parteneri | Parteneri
 

Condiţii de utilizare

 1. Condiţii generale
 2. Dreptul de autor şi preluarea conţinutului
 3. Serviciile gratuite
 4. Serviciile plătite
 5. Obligaţiile utilizatorilor
 6. Confidenţialitate şi protecţia datelor personale
 7. Publicitate şi promoţii
 8. Modificări

Utilizatorii sunt rugaţi să citească mai jos condiţiile de utilizare a website-ului www.formare.info şi a serviciilor acestuia. În cazul în care nu sunteţi de acord cu condiţiile, puteţi alege oricând să nu mai utilizaţi acest website.

1. Condiţii generale
Website-ul http://www.formare.info (denumit în continuare formare.info) este proprietatea Asociația Institutul Roman de Training (denumit în continuare Asociația Institutul Roman de Training).

2. Dreptul de autor şi preluarea conţinutului
Proprietatea intelectuală pentru materialele publicate în formare.info aparţine după caz formare.info/Asociația Institutul Roman de Training şi/sau alte entităţi şi persoane - parteneri şi colaboratori formare.info.

Unele materiale din formare.info sunt licenţiate sub o licenţă Creative Commons şi pot fi preluate, modificate, redistribuite în condiţiile licenţei respective.

Preluarea de conţinut în absenţa unei licenţe Creative Commons şi a unui acord încheiat cu formare.info/Asociația Institutul Roman de Training se poate face în limita a 500 de semne pe articol, dar fără a depăşi jumătate din materialul respectiv, însoţită/urmată de link către pagina unde articolul este publicat în formare.info (cf. Comunicat Clubul Român de Presă, 19 august 2008 - http://www.pressclub.ro/comunicate/2008.html#20080819)

3. Serviciile gratuite
3.1. Utilizarea conţinutului portalului şi buletinului
Utilizarea conţinutului în scop personal este gratuită.

Abonarea la fluxurile informative (instant/zilnic/săptămânal) este gratuită.

Pentru date suplimentare despre evenimentele şi cursurile semnalate de formare.info vă rugăm contactaţi direct organizatorii la datele precizate în fiecare anunţ.

www.formare.info şi Asociația Institutul Roman de Training nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul publicat de utilizatori. Informaţia accesibilă utilizatorilor www.formare.info provine din multiple surse externe. Responsabilitatea pentru corectitudinea informaţiilor aparţine firmelor/organizaţiilor care le-au anunţat (autorului).

Facem un efort constant pentru ţinerea la zi şi introducerea modificărilor (schimbare date de curs, prelungiri de perioade de înscriere, modificare date de contact etc.). În cazul în care observaţi inadvertenţe, vă rugăm utilizaţi opţiunea "Semnalează o problemă" şi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru remediere.

3.2. Publicarea de conţinut
Evenimentele de formare deschise (traininguri/cursuri, workshopuri, conferinţe, seminarii etc.) sunt publicate gratuit, în limita a două/lună per furnizor/organizator, cu respectarea următoarelor condiţii:

 1. organizatorul îşi creează un cont utilizând formularul Parteneri înregistrare
 2. sunt completate toate informaţiile (inclusiv cele referitoare la taxa de participare)
 3. fiecare eveniment este publicat o singură dată şi rămâne activ în portal până la data limită pentru înscrieri, după care se arhivează.

Comunicatele de presă privind evenimente şi resurse de formare gratuite (evenimente fără taxă de participare, lansări de manuale/materiale realizate în proiecte etc.) sunt gratuite - 1 comunicat/eveniment (selecţie de către administrator - evenimentul este relevant pentru cititorii formare.info, evenimentul nu a mai fost publicat etc.). Propunerile de comunicate gratuite se trimit pe email şi sunt publicate de un redactor formare.info (selecţie).

Pentru publicare, organizatorii creează un cont utilizând formularul Parteneri înregistrare. Validarea unui cont nou se realizează de către formare.info de luni până vineri (zile lucrătoare), după contactarea telefonică şi/sau prin email pentru validarea corectitudinii datelor furnizate.

4. Serviciile plătite
Accesul la unele dintre serviciile formare.info este permis doar după plata unui pachet de servicii/abonament.

Pentru a vedea oferta curentă, vă rugăm consultaţi secţiunea Servicii.

Persoana juridică sau fizică care are dreptul de acces plătit poate oricând solicita întreruperea temporară sau permanentă a accesul plătit la serviciile formare.info.

La încheierea perioadei pentru care a fost achiziţionat un pachet de servicii/ abonament, utilizatorii plătitori pot reveni la pachetul gratuit sau pot achiziţiona un alt pachet.

Contravaloarea unui abonament plătit şi neutilizat nu se restituie.

În cazul în care accesul la serviciile plătite este întrerupt permanent din cauze care ţin direct de formare.info sau Asociația Institutul Roman de Training, suma de bani reprezentând partea din abonament rămasă neutilizată din durata totală de valabilitate a abonamentului achiziţionat va fi restituită persoanei fizice sau juridice care deţine dreptul de utilizare.

În nici o situaţie, formare.info sau Asociația Institutul Roman de Training nu pot fi obligaţi la plata unor sume de bani care să depăşească în cuantum valoarea plăţilor deja efectuate către Asociația Institutul Roman de Training corespunzând părţii din abonament rămasă neutilizată din durata totală de valabilitate a abonamentului şi a taxelor de transfer corespunzând sumelor respective.

5. Obligaţiile utilizatorilor
Utilizatorii vor respecta obligaţiile legale, inclusiv cele privind dreptul de autor.

Utilizatorii vor lua toate măsurile pentru a evita contaminarea sau infectarea sistemelor proprii şi/sau ale altor utilizatori.

Utilizatorii vor determina dacă informaţiile prezentate de alţi utilizatori sunt compatibile cu nevoile proprii, precum şi dacă acestea sunt credibile.

Utilizatorii vor respecta în comunicările făcute prin intermediul formare.info (articole, anunţuri, comunicate, comentarii etc.) drepturile altor utilizatori, decenţa în limbaj şi nu vor defăima sau aduce prejudicii de orice fel altor utilizatori.

Declinarea responsabilităţii www.formare.info

formare.info nu garantează şi nu este responsabil pentru:

 1. acurateţea, calitatea, actualitatea, validitatea ori exhaustivitatea oricărei informaţii în orice scop;
 2. că serviciile şi opţiunile oferite de formare.info nu vor fi lipsite de întreruperi sau erori;
 3. conţinutul paginilor web la care se face trimitere printr-un link existent în formare.info;
 4. conţinutul resurselor furnizate de companiile şi organizaţiile care le trimit spre publicare.

formare.info nu poate fi făcut responsabil, în nici un caz, pentru orice întârzieri, inadvertenţe, erori sau omisiuni în ceea ce priveşte informaţia ori transmiterea sau livrarea integrală ori parţială a acesteia, pentru orice accident ce derivă din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obţinute prin prelucrarea informaţiilor. formare.info nu va fi responsabil în cazul în care informaţia va infecta sau contamina sistemul sau informaţia Utilizatorului. Întregul risc pentru calitatea şi funcţionarea formare.info ori acurateţea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea şi calitatea oricărei informaţii este asumat de către Utilizator.

În nici un caz formare.info nu va fi făcut răspunzător pentru:

 1. orice daune directe sau indirecte (inclusiv, dar nelimitându-se la daune privind pierderi de profit în afaceri, întreruperi ale afacerilor, pierderea de programe sau informaţii, etc.), sau orice daună provenind în orice mod din utilizarea, dependenţa ori inabilitatea de a utiliza formare.info sau orice altă informaţie;
 2. orice pretenţie imputabilă din cauza erorilor, omisiunilor ori a altor inexactităţi ale informaţiei, ori din cauza unor proprietăţi distructive ale informaţiei.

6. Confidenţialitate şi protecţia datelor personale
Datele pe care ni le furnizaţi vor fi utilizate doar în scopul furnizării de servicii pe internet, respectând cerinţele Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Conform Legii nr. 677/2001 beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei.

La cererea unui utilizator, adresată în scris către Asociația Institutul Roman de Training, Str. Academiei nr. 17, etaj 3, cod 010014, Sector 1, Bucureşti, ne obligăm să ştergem datele cu privire la acel utilizator.

7. Publicitate şi promoţii
formare.info poate derula în orice moment campanii de publicitate şi/sau promoţii în orice secţiune din portal şi/sau buletine informative. Campaniile şi promoţiile derulate de formare.info nu necesită acordul vizitatorilor sau utilizatorilor portalului şi/sau buletinelor informative şi pot fi modificate oricând fără a necesita un anunţ prealabil.

formare.info nu îşi asumă responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promoţiile organizate în portal şi/sau buletin informativ, altele decât cele organizate strict de formare.info.

8. Modificări
Condiţiile de faţă, serviciile, preţurile şi modalităţile de plată pot fi modificate fără o notificare prealabilă. Modificările vor fi afişate pe această pagină şi vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului după efectuarea oricăror modificări înseamnă acceptarea implicită a acestora de către dvs.